14 Mayıs 2009 Perşembe

counter strike için bi makale buldum arkadaşlar
Counter-Strike:Source CAL-O Başladı!


19/04/2005 12:18 | Yazar: spincrus

Counter-Strike bağımlılarının her sene hazırlanmak için haftalarca ter döktüğü, kendilerini ıspatlamak ve galibiyeti tatmak uğruna binlerce oyunseverin saatlerini harcadığı en popüler internet bazlı Counter-Strike organizasyonu CAL'ın düzenlediği Counter-Strike:Source CAL-Open turnuvasının ikinci sezonu, geçtiğimiz Pazartesi günü (18 Nisan 2005) ABD'de başladı.

Online turvunalarının en basidi olduğu savunulduğu için birçok profesyonel Counter-Strike oyuncusunun uzun zamandır burun kıvırdığı CAL-O, CS:S altında yalnızca ikinci sezonunun oynanması nedeniyle eski sezonlara kıyasla Counter-Strike 1.6'dan CS:S'e yeni transfer olmuş birçok CAL-M ve CAL-I takımını da içinde barındırıyor.

Bu nedenle CAL-O geleneği, 2001 senesinde başladığı günden beridir ilk defa bu denli bir çekişmeye sahne oluyor. Turnuva, çok iddialı takımların mevcutiyeti ile beklenenden çok daha çekişmeli geçeceğe benziyor.

Daha turnuvanın ilk haftasında alınan birtakım 16-0'lık galibiyetler de bunun bir göstergesi. Daha önceki sezonlara kıyasla bu tür galibiyetler şaşırtıcı olmasa dahi, bu galibiyetleri alan takımların arasında 1.6 sezonlarından tanınmış ve üst liglere geçiş haklarını kullanmamış CAL-M takımlarının da bulunması, ilerleyen haftalarda turnuvanın kızışacağının bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Özellikle de birtakım CAL-O takımlarının, kendi klasmanlarından olan takımlar yerine CAL-I gibi yüksek prestijli klasmanlardan olan takımlar ile antrenman yapmaları ise yine bir başka dikkat çekici nokta.

counter strike blogs

0 yorum:

Yorum Gönder